XVIII. kerületi Diáksport 

hivatalos oldala

 


Hasonlóan az előző tanévhez együtt versenyeznek az igazolt és nem igazolt játékosok. A továbbjutás a budapesti döntőre külön történik, tehát igazolt és amatőr versenyző is tovább jut. Ezért a nevezési lap egy megjegyzés rovattal bővült. Ide kérem jelezni, ha egyik vagy mindkét induló igazolt versenyző (Ig.), az amatőr induló neve mellé nem kell megjegyzést tenni.
Azért van erre szükség, mert bár a csoportokban mindnyájan együtt versenyeznek, szeretném elkerülni, hogy egy-egy csoportba több igazolt játékos kerüljön, és már a selejtezőben kiejtsék egymást.

A továbbjutások függvényében igyekszem megoldani a további küzdelmet úgy, hogy megállapítható legyen egyértelműen az amatőr továbbjutók személye is.
Itt a kerületi versenyen korcsoportonként csak egy győztest hirdetünk!

 

 TOVÁBBIAK

 

A mérkőzések két nyert szettig tartanak, a szettek 11 pontig, és minimum két pont különbséggel kell nyerni. Két pontonként váltott adogatás. Döntő szettben 5-nél térfélcsere.
A versenyen csak sportruházatban és sportcipőben lehet részt venni. A felső sötét színű legyen! Utcai ruhában (farmer), nem engedjük asztalhoz állni a gyerekeket.
Ütőről a versenyzők gondoskodjanak!
A mérkőzéseken csak a rendezők által biztosított labdák /JOOLA 40+/ használhatók!

Kérem, jelezzétek az indulási szándékot, a zökkenőmentes és gyors lebonyolítás érdekében. Ha név szerinti nevezést nem is tudtok leadni, legalább az indulók számát adjátok meg korcsoportonként. Ha nem vesztek részt, kérlek azt is jelezzétek egy „nem indulunk” válasszal!

 

Kérlek benneteket kollégák, hogy a link segítségével letölthető nevezési lapot a megadott e-mail címre határidőig küldjétek vissza!
Előre is köszönöm szépen együttműködéseteket, üdvözlettel:
     Benkő Ákos
 testnevelő /Szenczi/
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   


Copyright © 2013. XVIII. kerületi Diáksport.